Nyt fra støtteforeningen

Forårsbrev 2018

I november måned var det 10 år siden det første møde om dannelse af Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel blev holdt. 1. april i år har der været Hospice i Frederikshavn i 10 år.

I skrivende stund er der mange forberedelser i gang for at fejre dette jubilæum den 23. og 24. marts.
Det er en stor glæde, at vi kan fejre hospices jubilæum i visheden om, at der fortsat er mange patienter, pårørende og jer støttemedlemmer, der påskønner arbejdet på Hospice Vendsyssel.

Jeres støtte, sammen med en del donationer, er med til at sprede glæde og opmuntring for patienter og pårørende.

Vore frivillige, som gør et fantastisk stykke arbejde både på Hospice og i besøgs- og vågetjenesten i hjemmene, nyder også godt af den støtte.

Vores koordinator Louise Pedersen valgte i efteråret at sige op. Vi har derfor forlænget Mette Ludvigsens ansættelse.

I det forløbne år har vi på et af kvartalsmøderne tilbudt kurset ”Sidste hjælp” til alle de frivillige. Et kursus der, som navnet siger, giver viden om hvad der sker den sidste tid. Hvordan man kan se at døden er ved at indtræffe og rigtig meget om alle de praktiske og papirmæssige ting, der er i forbindelse med dødsfald.

Sidste år modtog Støtteforeningen ”Frivillighedsprisen” fra Frederikshavn kommune. Den skulle bruges på de frivillige. Det blev den ved det seneste kvartalsmøde, som blev holdt i februar måned i Cafeen på Frederikshavn Golfklub med underholdning af en festlig Bratschspiller fra Aalborg Symfoniorkester.
Jeg vil gerne rette en stor tak til alle medlemmer for jeres støtte.

I forbindelse med Open by Night i juni, var vi på gaden og i den forbindelse fik vi ca. 40 nye medlemmer. Vi har rundet 900 medlemmer og har stadig en drøm om at nå 1000 medlemmer.

Jeg håber at se mange af jer til generalforsamlingen den 16. april kl. 19.00 i Abildgårdkirkes menighedslokaler.

Vibeke Bach Hansen
Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel