Støttekoncert for Hospice Vendsyssel med Ida Lohmann Trio

Fredag d. 2. november kl. 19.30

Organist Niels Ole Sørensen så i marts måned 4 gribende udsendelser på TV 2 Nord der hed ”7 døgn på Hospice” fra Hospice Vendsyssel i Frederikshavn.
Her fulgte man ansatte, pårørende og patienter i deres sidste tid i livet.
Det gjorde så stort et indtryk på Niels Ole at han fik lyst til at stable en støttekoncert på benene for Hospice Vendsyssel, som kan bruge alle de midler de kan få, for at køre et fint Hospice og bevare dets fine renommé.

Derfor spurgte han sangeren Ida Lohmann om hun ville være med til det. Det sagde hun straks ja til.
Ida Lohmann Trio har et koncertkoncept der hedder ”Hjertesange”
Udover at det er numre som står Ida´s hjerte nær, er det også tænkt i lyset af at Ida har en datter der er født med en hjertefejl, med alt hvad det indebærer.
Og det er sange der på mange måder handler om de svære ting i livet, bl.a. døden.
Med sange der bl.a. handler om det, rører trioen også ved nogle af de svære ting i livet gennem disse flotte sange.
Det er en koncert hvor der er store følelser med og der bliver som regel også fældet en tåre eller to fra publikum i løbet af koncerterne.
Der vil blive sunget sange af bl.a. Anne Linnet, Lis Sørensen, Lisa Nilsson, Adele og Carpark North.

Ida Lohmann er kendt fra bl.a. Melodi Grand Prix og sangkonkurrencen Voice og har haft et samarbejde med Niels Ole Sørensen igennem mange år.

Medvirkende:

Idas Lohmann, sang
Niels Ole Sørensen, flygel
Michael Andersen, bas

Entré går ubeskåret til Hospice Vendsyssel.

Entré 125,-kr. inkl. et glas vin efter koncerten (Der bliver også mulighed for at købe et ekstra glas vin)

Forsalg starter mandag d. 1. oktober fra 16.00 til 18.00.

Derefter kan billetter købes på kirkekontoret i kontorets åbningstid.