Støtteforeningen med til Open By Night

Så er Hospice Vendsyssels Støtteforenings medlemmer klar til Open By Night.
Vi blev i bestyrelsen enige om, at "vise flaget" i forbindelse med Handelstandsforeningens Open By Night arrangement fredag den 2. Juni. Vi mødte talstærkt op med vore pavillon som vi satte op på Kallstorvet. Iført veste med Støtteforeningens logo gik vi igang med at fortælle forbipasserende om Støtteforeningens arbejde. Der var meget stor interesse for at høre om vores arbejde på Hospice Vendsyssel. Mange var så positive, at de straks meldte sig som støttemedlem.

Snakken blev krydret med kaffe og hjemmebagte Muffins og Makroner.
Det blev til nogle rigtige hyggelige timer i gågaden før vi glade pakkede teltet sammen med ni-tiden.