Information til patienter og pårørende ift. Coronavirus/Covid19

Alle medarbejdere på Hospice Vendsyssel vil i denne tid være særlige opmærksomme på besøgene, som kommer til huset. Vi har iværksat flg. tiltag, som gerne skulle gøre at både patienter, pårørende og personale kan føle sig trygge under deres gang i huset.

• Det indskærpes, at kun de allernærmeste – dvs. ganske få – kan komme på besøg hos den enkelte patient. Det aftales ved indlæggelsen med patienten, hvem der er de allernærmeste. Disse noteres på en liste og personalet vil sørge for at det kun er dem, som får adgang.

• Yderdørene på Hospice Vendsyssel er låst – og kun de, som har ærinde på HV får lov at komme ind.

• Pårørende, som kommer på besøg, skal overholde hygiejnen med håndvask og håndsprit

• Pårørende bedes gå direkte til patientstuen og må ikke opholde sig i fællesarealerne

• Pårørende skal være raske og ikke have været i kontakt med kendt Coved19 smittede

Vi henstiller til at undgå nær fysisk kontakt med jeres indlagte pårørende – og opfordrer til at man som alternativ anvender telefon, messenger, facebook osv.

Ved afskeden fra hospice må kun de allernærmeste (under 5) være med til kistelægning på stuen. Den øvrige familie (dog højst 10) må forsamles udenfor hospice og være med til afsked ved rustvognen.

Vi henviser i øvrigt til sundhedsstyrelsens informationsside: https://www.sst.dk/da/corona

Vi håber på jeres forståelse
Men venlig hilsen

Ledelsen på Hospice Vendsyssel