Information til patienter og pårørende ift. Coronavirus/Covid19

Alle medarbejdere på Hospice Vendsyssel vil i denne tid være særlige opmærksomme på besøgene, som kommer til huset. Vi har iværksat flg. tiltag, som gerne skulle gøre at både patienter, pårørende og personale kan føle sig trygge under deres gang i huset.

• Den enkelte patient må max have 7 forskellige besøgende under opholdet, og det er de samme 7 under hele indlæggelsen. Det aftales ved indlæggelsen med patienten, hvem der er disse 7.. Disse noteres på en liste og personalet vil sørge for at det kun er dem, som får adgang.

• Pårørende, som kommer på besøg, skal overholde hygiejnen med håndvask og håndsprit

• Pårørende bedes gå direkte til patientstuen og må ikke opholde sig i fællesarealerne

• Pårørende skal være raske og ikke have været i kontakt med kendt Coved19 smittede

Vi opfordrer til mindst mulig nær fysisk kontakt med jeres indlagte pårørende

Ved afskeden fra hospice må kun 7 på besøgslisten være med til kistelægning på stuen. Den øvrige familie må forsamles udenfor hospice og være med til afskeden fra terrassen og ved rustvognen.

Vi henviser i øvrigt til sundhedsstyrelsens informationsside: https://www.sst.dk/da/corona

Vi håber på jeres forståelse
Men venlig hilsen

Ledelsen på Hospice Vendsyssel