INFORMATION I FORHOLD TIL CORONA/COVID 19

Kære patient og pårørende

Vi er opmærksomme på, at der ikke bringes Corona smitte ind på hospice og vi har tillid til. at du vil hjælpe os med dette.

Sundhedsmyndighederne har pr. 29/11 indført krav om mundbind for besøgende i sundhedsvæsnet – dette gælder også på hospice.

Endvidere er der krav om gyldigt Coronapas i form af vaccination, negativ test eller immunitet.
Kravet om Coronapas er ikke gældende for:

• Børn under 15 år
  • Nære pårørende til indlagte patienter, f.eks. ægtefælle, samlever, fast partner, forældre, børn og børnebørn

Alle patienter er testet inden ankomsten.

Hele personalet er vaccineret, og vi færdes i fællesarealerne uden brug af mundbind. Ved nærkontakt med patienterne, bruger vi mundbind.

Vi beder dig i øvrigt om at være opmærksom på god håndhygiejne og afstand til hinanden i fællesarealerne.

Føler du sig sløj, eller ved, at du har været i kontakt med en kendt smittet, så beder vi dig om ikke at komme på hospice.

Rådfør dig altid gerne med personalet ved tvivlsspørgsmål.

Vi henviser i øvrigt til sundhedsstyrelsens informationsside: https://www.sst.dk/da/corona

Mvh Ledelsen på Hospice Vendsyssel