INFORMATION I FORHOLD TIL CORONA/COVID 19

Kære patient og pårørende

Vi er opmærksomme på, at der ikke bringes Corona smitte ind på hospice og vi har tillid til. at du vil hjælpe os med dette.

Alle patienter er testet inden ankomsten.

Hele personalet er vaccineret, og vi færdes i fællesarealerne uden brug af mundbind. Ved nærkontakt med patienterne, bruger vi mundbind.

Vi er opmærksomme på god håndhygiejne i form af vask og sprit og vi beder også dig være opmærksom på dette. Der hænger spritdispensere tilgængelige overalt i huset.

Føler du sig sløj, eller ved, at du har været i kontakt med en kendt smittet, så beder vi dig om ikke at komme på hospice.

Rådfør dig altid gerne med personalet ved tvivlsspørgsmål.

Vi henviser i øvrigt til sundhedsstyrelsens informationsside: https://www.sst.dk/da/corona

Mvh Ledelsen på Hospice Vendsyssel