Indvielsen af Hospice Vangen  -  Nørresundby.

Indvielsen af Hospice Vangen - Nørresundby.

H.K.H. Kronprinsesse Mary indviede torsdag den 9. maj 2019 Hospice Vangen i Nørresundby.

Hospice Vangen i Nørresundby afløser KamillianerGaardens Hospice i Aalborg.

Støtteforeningen Hospice Vendsyssel var inviteret til denne festlige begivenhed, og fra Støtteforeningen deltog vores koordinator Ingelise Andersen.

Hun kunne efterfølgende fortælle, at indvielsen havde været festlig og interessant med taler og lidt god mad.

Efter at H.K.H. Kronprinsessen var vist rundt på Hospice, fik de inviterede gæster en rundvisning i de flotte og indbydende lokaler.

Støtteforeningens gave til Hospice Vangen var en Lyngbyvase.