• Forside Slide 6
  • 02 Forside Slide
  • 01 Forside Slide
  • 03 Forside Slide
  • Forside Slide 5
  • Forside Slide 7
  • 04 Forside Slide
Forårsbrev 2019

Forårsbrev 2019

For et år siden fejrede vi Hospice Vendsyssels 10 års jubilæum. Det blev en fest vi kan tænke tilbage på med glæde. Glæde fordi så mange kom forbi, glæde fordi vi har et Hospice her i Frederikshavn og glæde fordi så mange mennesker får lov at leve til de dør på Hospice Vendsyssel, med deres pårørende omkring sig.

I løbet af foråret blev støtteforeningens gave til Hospice etableret – bedet omkring flagstangen og mange har siden kunne glæde sig over det.

I august fratrådte vores frivilligkoordinator Mette Ludvigsen jobbet. Mette havde været ansat først som vikar for Louise Pedersen og fortsatte i jobbet da Louise stoppede i begyndelsen af 2018. Tak til Mette for den tid hun varetog jobbet som Frivillig koordinator.

I stedet blev Ingelise Andersen ansat pr. 1. oktober. Ingelise er kommet godt ind i jobbet og sikrer, at der er frivillige nok til at dække vagtplanen. Velkommen til Ingelise vi glæder os til fortsat samarbejde.

Sammen med koordinatoren gør vore frivillige et fantastisk stykke arbejde både på Hospice og i besøgs- og vågetjenesten i hjemmene, nyder også godt af den støtte.

Vi arbejder hele tiden på at uddanne vore frivillige. Således var 24 fra vågetjenesten og andre interesserede i november på kurset ”Den gode vågekone – frivilligt omsorgsarbejde med døende.”

Hen over sommeren fik Hospice endnu et drivhus. Det er især tiltænkt til krydderurter og andet som køkkenet kan gøre brug af. Drivhuset blev doneret af Elling Tømmerhandel og sat op af havegruppen. Stor tak også for denne donation.

Vort medlemstal er nu oppe på 950.

Jeg vil gerne her takke alle medlemmer for jeres støtte. Den spreder sammen med donationerne glæde og opmuntring for patienter og pårørende.

Jeg håber at se mange af jer til generalforsamlingen den 1. april kl. 19.00 i Abildgårdkirkes menighedslokaler.

Venlig hilsen

Vibeke Bach Hansen
Formand for støtteforeningen ved Hospice Vendsyssel

Har du spørgsmål vedr. Hospice Vendsyssel?

Hospice Vendsyssel

Suderbovej 85
9900 Frederikshavn

Tlf. 44 22 64 64
Fax: 44226483
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Donation

Donationer til Hospice Vendsyssel modtages med taknemmelighed, og anvendes til glæde for både patienter og pårørende, personale og frivillige.

Doner her
Webbureau ITTP

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.