• 04 Forside Slide
  • Forside Slide 7
  • 02 Forside Slide
  • Forside Slide 6
  • 03 Forside Slide
  • Forside Slide 5
  • 01 Forside Slide

Danmark dejligst

”Danmark Dejligst” – som er en gratis musikfestival – afholdt arrangementer i Sæby den 6. juli og i Frederikshavn den 3. august 2019.

Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel var inviteret af  ”Danmark Dejligst”, da en del af overskuddet fra arrangementerne både i Sæby og Frederikshavn skulle tilfalde Støtteforeningen.

Støtteforeningen og personale fra Hospice Vendsyssel deltog i begge arrangementer.

I Frederikshavn havde vi pavillonen og alle vores flotte billeder med. Vejret var fantastisk, og vi havde en rigtig god dag. Vi fik snakket med en masse mennesker, delt en masse materiale ud og fik tegnet nye støttemedlemmer.

Ved arrangementet i Sæby havde vi besluttet os for at gå rundt blandt publikum og snakke om Støtteforeningens arbejde. Vejret på denne dag var desværre rigtig dårligt, så publikum svigtede arrangementet. Der blev trods det dårlige vejr snakket meget, og der blev også her tegnet nye støttemedlemmer.

Støtteforeningens sidste nye pr. tiltag er – balloner med Støtteforeningens logo – hvilket var et kæmpe hit hos børnene.

Untitled 1

Har du spørgsmål vedr. Hospice Vendsyssel?

Hospice Vendsyssel

Suderbovej 85
9900 Frederikshavn

Tlf. 44 22 64 64
Fax: 44226483
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Donation

Donationer til Hospice Vendsyssel modtages med taknemmelighed, og anvendes til glæde for både patienter og pårørende, personale og frivillige.

Doner her
Webbureau ITTP

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.