• 02 Forside Slide
  • 03 Forside Slide
  • 04 Forside Slide
  • Forside Slide 5
  • 01 Forside Slide
  • Forside Slide 6
  • Forside Slide 7

Aktiviteter

Forårsbrev 2021

Vi er i følge kalenderen gået ind i foråret, og vi længes sikkert alle efter alt det, som forår og sommer giver os mulighed for.

På grund af Corona situationen er vi stadig ramt af mange aflysninger og restriktioner.

Der er nu udsendt forårsbrev 2021samt oplysninger om indbetaling af kontingent til alle vores støttemedlemmer - enten via brev eller mail.

Læs mere

INFORMATION I FORHOLD TIL CORONA/COVID 19

Kære patient og pårørende

Vi er opmærksomme på, at der ikke bringes Corona smitte ind på hospice og vi har tillid til. at du vil hjælpe os med dette.

Alle patienter er testet inden ankomsten.

Hele personalet er vaccineret, og vi færdes i fællesarealerne uden brug af mundbind. Ved nærkontakt med patienterne, bruger vi mundbind.

Vi er opmærksomme på god håndhygiejne i form af vask og sprit og vi beder dig også om at være opmærksom på dette. Der hænger spritdispensere tilgængelige overalt i huset.

Føler du sig sløj, eller ved, at du har været i kontakt med en kendt smittet, så beder vi dig om ikke at komme på hospice.

Rådfør dig altid gerne med personalet ved tvivlsspørgsmål.

Vi henviser i øvrigt til sundhedsstyrelsens informationsside: https://www.sst.dk/da/corona

Mvh Ledelsen på Hospice Vendsyssel

Læs mere

Aflysninger

AFLYSNINGER

Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel aflyser følgende arrangementer som følge af Corona udbruddet
i Danmark.
 

Læs mere

Musikkorps

I samarbejde med Sæby kirke arrangerede Musikkorps Sæby 2 nytårskoncerter, hvor et eventuelt overskud skulle gå til Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel.

Læs mere

Donation til besøgs- og vågetjenesten

Tidligere på året modtog Støtteforeningen en donation på 6.000 kr. fra Frederikshavn Håndværkerforening, som ønskede at betænke Besøgs- og vågetjenesten.

13 "vågekoner" fra Besøgs- og vågetjenesten ved Hospice Vendsyssel var torsdag den 19. september på Café og Brasserie 2takt til en hyggelig aften og en lækker 2 retters menu med efterfølgende kaffe og småkager.

Endnu en gang tusind tak til Frederikshavn Håndværkerforening for donationen.

Læs mere

Danmark dejligst

”Danmark Dejligst” – som er en gratis musikfestival – afholdt arrangementer i Sæby den 6. juli og i Frederikshavn den 3. august 2019.

Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel var inviteret af  ”Danmark Dejligst”, da en del af overskuddet fra arrangementerne både i Sæby og Frederikshavn skulle tilfalde Støtteforeningen.

Læs mere

SOMMERSANG PÅ HOSPICE 2019

Tirsdag den 13. august kl. 19 afholdt Støtteforeningen igen i år Sommersang.

Vi havde i år planlagt, at koncerten skulle foregå i atriumgården, hvor der kunne skaffes hyggelige rammer for koncerten.

Læs mere

Open By Night

Støtteforeningen Hospice Vendsyssel var tilstede i forbindelse med handelsstandsforeningens Open By Night arrangement i Frederikshavn fredag den 31. maj 2019. Vi havde fået tildelt en plads på et torv centralt i gågaden, og begyndte at sætte vores stand op ved to-tiden.

Læs mere

Forårsbrev 2019

For et år siden fejrede vi Hospice Vendsyssels 10 års jubilæum. Det blev en fest vi kan tænke tilbage på med glæde. Glæde fordi så mange kom forbi, glæde fordi vi har et Hospice her i Frederikshavn og glæde fordi så mange mennesker får lov at leve til de dør på Hospice Vendsyssel, med deres pårørende omkring sig.

Læs mere

Har du spørgsmål vedr. Hospice Vendsyssel?

Hospice Vendsyssel

Suderbovej 85
9900 Frederikshavn

Tlf. 44 22 64 64
Fax: 44226483
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Donation

Donationer til Hospice Vendsyssel modtages med taknemmelighed, og anvendes til glæde for både patienter og pårørende, personale og frivillige.

Doner her
Webbureau ITTP

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.