• Forside Slide 6
  • Forside Slide 7
  • 01 Forside Slide
  • 04 Forside Slide
  • 02 Forside Slide
  • Forside Slide 5
  • 03 Forside Slide

Aktiviteter

Donation til besøgs- og vågetjenesten

Tidligere på året modtog Støtteforeningen en donation på 6.000 kr. fra Frederikshavn Håndværkerforening, som ønskede at betænke Besøgs- og vågetjenesten.

13 "vågekoner" fra Besøgs- og vågetjenesten ved Hospice Vendsyssel var torsdag den 19. september på Café og Brasserie 2takt til en hyggelig aften og en lækker 2 retters menu med efterfølgende kaffe og småkager.

Endnu en gang tusind tak til Frederikshavn Håndværkerforening for donationen.

Læs mere

Kursus om ”sidstehjælp”

Tirsdag, den 8. oktober kl. 16.00 til kl. 20.00 i Hånbæk-Kirken, Hånbækvej 4, 9900 Frederikshavn.

Kurset ledes af hospicechef Birgitte Nielsen og souschef Anni Hansen.

Læs mere

Danmark dejligst

”Danmark Dejligst” – som er en gratis musikfestival – afholdt arrangementer i Sæby den 6. juli og i Frederikshavn den 3. august 2019.

Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel var inviteret af  ”Danmark Dejligst”, da en del af overskuddet fra arrangementerne både i Sæby og Frederikshavn skulle tilfalde Støtteforeningen.

Læs mere

SOMMERSANG PÅ HOSPICE 2019

Tirsdag den 13. august kl. 19 afholdt Støtteforeningen igen i år Sommersang.

Vi havde i år planlagt, at koncerten skulle foregå i atriumgården, hvor der kunne skaffes hyggelige rammer for koncerten.

Læs mere

Open By Night

Støtteforeningen Hospice Vendsyssel var tilstede i forbindelse med handelsstandsforeningens Open By Night arrangement i Frederikshavn fredag den 31. maj 2019. Vi havde fået tildelt en plads på et torv centralt i gågaden, og begyndte at sætte vores stand op ved to-tiden.

Læs mere

Forårsbrev 2019

For et år siden fejrede vi Hospice Vendsyssels 10 års jubilæum. Det blev en fest vi kan tænke tilbage på med glæde. Glæde fordi så mange kom forbi, glæde fordi vi har et Hospice her i Frederikshavn og glæde fordi så mange mennesker får lov at leve til de dør på Hospice Vendsyssel, med deres pårørende omkring sig.

Læs mere

Forårsbrev 2018

I november måned var det 10 år siden det første møde om dannelse af Støtteforeningen for Hospice Vendsyssel blev holdt. 1. april i år har der været Hospice i Frederikshavn i 10 år.

I skrivende stund er der mange forberedelser i gang for at fejre dette jubilæum den 23. og 24. marts.
Det er en stor glæde, at vi kan fejre hospices jubilæum i visheden om, at der fortsat er mange patienter, pårørende og jer støttemedlemmer, der påskønner arbejdet på Hospice Vendsyssel.

Læs mere

Støttekoncert for Hospice Vendsyssel med Ida Lohmann Trio

Fredag d. 2. november kl. 19.30

Organist Niels Ole Sørensen så i marts måned 4 gribende udsendelser på TV 2 Nord der hed ”7 døgn på Hospice” fra Hospice Vendsyssel i Frederikshavn.
Her fulgte man ansatte, pårørende og patienter i deres sidste tid i livet.
Det gjorde så stort et indtryk på Niels Ole at han fik lyst til at stable en støttekoncert på benene for Hospice Vendsyssel, som kan bruge alle de midler de kan få, for at køre et fint Hospice og bevare dets fine renommé.

Læs mere

Støtteforeningen med til Open By Night

Så er Hospice Vendsyssels Støtteforenings medlemmer klar til Open By Night.
Vi blev i bestyrelsen enige om, at "vise flaget" i forbindelse med Handelstandsforeningens Open By Night arrangement fredag den 2. Juni. Vi mødte talstærkt op med vore pavillon som vi satte op på Kallstorvet. Iført veste med Støtteforeningens logo gik vi igang med at fortælle forbipasserende om Støtteforeningens arbejde. Der var meget stor interesse for at høre om vores arbejde på Hospice Vendsyssel. Mange var så positive, at de straks meldte sig som støttemedlem.

Læs mere

En succesfuld efterårskoncert i det musiske hus

Efter lang tids forberedelse hvor det lykkes Støtteforeningen: At låne Det Musiske Hus med personale, få en aftale med korleder Tove Therp fra Musikskolen om at binde al korsangen sammen og få tilsagn og styr på alle musikskolens seks voksne kor (ca. 200 sangere), en aftale med koncertpianist Anita Samsing om at spille et par numre, en aftale med Lisbeth Nørbygaard Derry om at lave layout til plakater og programmer, en aftale med Føtex og et godt tilbud på muffins og pølsehorn, en aftale med Meny på Gl. Skagensvej om indkøb af drikkevarer m.v., en aftale med Strandby Kirke, Abildgård Kirke og Bangsbostrand Kirke om brygning af kaffe og te, en aftale med Park Blomster om at lave buketter til korledere og solister og en aftale med alle de ihærdige og villige hjælpere, var Støtteforeningen endelig klar til at holde årets korkoncert i Det Musiske Hus, søndag den 30. oktober 2016 kl. 1500.

Læs mere

Har du spørgsmål vedr. Hospice Vendsyssel?

Hospice Vendsyssel

Suderbovej 85
9900 Frederikshavn

Tlf. 44 22 64 64
Fax: 44226483
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Donation

Donationer til Hospice Vendsyssel modtages med taknemmelighed, og anvendes til glæde for både patienter og pårørende, personale og frivillige.

Doner her
Webbureau ITTP

OBS ! Vores hjemmeside bruger cookies.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere, klik her.